31. juli 2011

Himmel og hav


-som tiden flyr! Som dere kanskje skjønner går dagene i ett her, fikk litt bakoversveis da det gikk opp for meg at Mille og Helle snart er en måned gamle. Det vil også si at sommeren nå så fint kalles sen-sommer, og at jeg ikke har fått utrettet en eneste ting av alle planene jeg hadde for hagen i sommer. Vel vel, bedre lykke neste år! Ikke har det skjedd så mye på oppussingsfronten den siste måneden heller, av naturlige årsaker. Husmannen har nemlig hendene like fulle som meg med flasker og smokker, gulpekluter og bleier. Men det ser ikke ut til å plage husmannen nevneverdig.

Rastløs ble han imidlertid i dag, og gøv løs på plenen, som også har lidd under tidsmangel i hele sommer. Vurderte en stund å ansette et par geiter på jobben, men det hadde vel blitt like mye jobb med å rydde opp etter dem som å klippe den stakkars plenen selv i ny og ne... I morgen setter vi i gang med jobbingen på inngangspartiet igjen, så godt det lar seg gjøre, med to nye sjefer i hus som vet å kreve seg. Vinduer skal inn i løpet av uka, og det skal lektes ferdig på taket så det blir klart for å legge takstein etterhvert. Peu á peu. En vakker dag blir det nok ferdig. Tror jeg.


Om ikke annet så er jeg ihvertfall i full gang med å planlegge alle de tre soverommene i 2. etg. Her blir det tapeter, walk-in garderobe, malte tregulv og en og annen fiffig løsning som har dukket opp underveis i dagdrømmingen. Gleder meg til å vise dere etterhvert som idé-collager og tegninger kommer på plass. 



I mangel på nye bilder av hus og hjem, får dere heller beskue grunnen til tidsklemma! De pynter opp ganske så mye her hjemme de også. :) 


16. juli 2011

Tidlig krøkes


Jentene har allerede et flott lite utvalg av interiør-skatter sirlig plassert på kommoden sin.

Det er jentene til mammaen sin, det.










10. juli 2011

Døtrene mine


- er selvfølgelig de vakreste i verden! De kom til verden tirsdag 5 juli, klokken 03.08 og 03.11, og har fått navnene Mille og Helle. Far er stolt som en hane, og vi ser oss ikke mette på de vakre små, som vi har skapt.


<3


Livet har fått en ny dimensjon.

Familie.