30. sep. 2011

Swedoor


-kan seile sin egen sjø for min del. Ytterdøra vår kom endelig for et par uker siden, men da vi monterte den og fikk den på plass, oppdaget vi at den hadde en  produksjonsskade, nemlig noen stygge skader i malingen, selvfølgelig i øyehøyde på innsiden av åpningsdøra så jeg ser den hver gang jeg skal forlate huset. Embalasjen var hel og uten skader, så feilen må ha oppstått i produksjonen. 




Vi sendte mail med bilder, og etter 3 uker, kom det en telefon med beskjed om at de fraskriver seg alt ansvar...
Så flott! Da føles det skikkelig godt å vite at man har betalt 18.000,- for døra! Money well spent. Vi avventer endelig beskjed som skal komme i løpet av dagen, men ut i fra samtalen i går, ser det ut til at vi hverken får ny dør eller avslag i prisen. Så swedoor, tusen takk for super kundebehandling!

Tre millioner planer


Tankene spinner i superfart, og jeg har ca tre millioner planer som helst skulle vært utført i går. Det er nesten så jeg må notere meg alle ideene som dukker opp, så jeg ikke glemmer dem igjen så fort det dukker opp en ny. Jeg er inspirert, til gangs! Problemet er tiden, som aldeles ikke strekker til. Døgnet skulle så gjerne hatt en ekstra time eller tre! Er også mye jeg skulle ha fått solgt. Skjenken og skapet i dette innlegget skal bort, det samme skal spisestuestolene som ser sånn ut.

Turen går til byggvaren i dag, en mdf-plate og en liten boks maling skal bli med meg hjem.


Lurer du på hva i alle dager jeg skal med det? 
Det skal jeg vise deg så fort jeg er ferdig!


I mellomtiden, en liten påminnelse til meg selv, og alle aldre som har for mange jern i ilden...


29. sep. 2011

Førsteinntrykk


Førsteinntrykk er viktig. Når det kommer til hus, så er gjerne inngangen det første inntrykket man får. Og om jeg så må si det selv, så synes jeg dette er et riktig så flott inntrykk å få. Jeg klarte nesten ikke vente på at det skulle bli mørkt etter at elektrikeren var her for å montere belysningen i dag, så jeg kunne få ta inn dette synet. 


Og mitt førsteinntrykk? 



Jeg er SÅ fornøyd! Livets små gleder.

26. sep. 2011

Jeg selger


Rundt om i huset står det ovner, som husmannen har besluttet at vi ikke har bruk for. Og selv om de er aldri så fine, så må jeg vel krype til korset å innse at husmannen har rett. Denne gangen.

Så disse skattene er nå til salgs: 


Jøtul 600
Nesten ubrukt, i meget god stand.





Jøtul 511
Kjempefin koksovn, i god stand.






Jøtul 602






Og til slutt, et kjempefint bord som jeg dessverre ikke får bruk for, det er overflod av bord her i huset.





Er åpen for bud, pris finner vi frem til sammen. :)
Frakt kan jeg ordne rundt om i landet til en grei pris.
Ta kontakt på mail: annicka.gladso@gmail.com

16. sep. 2011

Husker dere gangen?


Som før så slik ut:



Etter en stund så den slik ut:



Nå har den fått vinduer, og døren har kommet på plass. Isolering står for tur, og jeg skimter et ferdig resultat i det fjerne! 

I mellomtiden får man nyte høsten, og  håpe at vinteren ikke har det alt for travelt så vi rekker å bli delvis ferdig utvendig også før snøen kommer!





8. sep. 2011

Skal, skal ikke?

 
 
Jeg kommer ikke overens med disse møblene slik de er.

Men...

Skal jeg våge å male de sorte? 



5. sep. 2011

Bilder. Av bilder.


Sommeren og pastellene er borte. Erstattet med elementer i sort og sølv i skjønn forening med det hvite. 
Jeg elsker det.








4. sep. 2011

Ugler i mosen


To skåler fra House Doctor ble med meg hjem fra Himlingen i går. Skulle bare innom med en tur å se etter noen lysestaker, men når jeg så disse, og de i tillegg var nedsatt med 30%, klarte jeg ikke å motstå fristelsen. Og glad er jeg for det! De er så fine! Så nå står de her på bordet, med budskap om fred, og harmoni. Hva er vel bedre enn det?