19. okt. 2011

Vakre ord

- fra barnas oldemor.


Ny vri

- på stua. Det ble mye bedre plass! Sårt tiltrengt, da de to små i huset tar bemerkelsesverdig mye plass til å veie skarve fem kilo...

Legger dere merke til den nye taklampa mi? Lik som de to jeg har over spisestua, bare større. Den er kjempetøff! Vurderer å skifte ut de andre to til denne størrelsen også, de ble jo plutselig seende så puslete ut.

18. okt. 2011

Ny mobil

Bloggtørken kommer av en treg stakkar som kalles pc. Men husfrua visste råd og kjøpte seg en feiende flott iphone, som hun må må lære seg å blogge fra. Hvis du nå sitter og leser dette, så har jeg jo sannelig klart å lære meg det! Step two må bli å lære meg å hive med noen bilder... Aah, teknologi, jeg blir helt matt.

5. okt. 2011

Skrekk og gru

I morgen går turen til



Det er unntakstilstand på kjøkkenet, jeg syntes nemlig det var kjempelurt å tømme et skap og en skjenk, selge de, for så å ha alt rotet stående på spisebordet til allemanns skue. Herrejemini... Så, hyller står på morgendagens plan. Platen og den literen med maling som jeg skrev om her om dagen har også med kjøkkenet å gjøre. Gleder meg til å vise dere bilder så snart det blir ferdig!