16. nov. 2010

Litt tak, en stabel med vegg, og flisevalgets kvaler


Se så lekkert taket ble når det ble ferdig! Lykke! Da er det bare resten av rommene igjen...

I dag kom panelplatene, så i morgen gyver vi løs på denne stabelen, tar sikte på å bli ferdig på kjøkken og spisestue i løpet av i morgen og torsdag. Da mangler det litt flis, en innredning, et gulv, og noen meter med listverk, så er vi i mål med kjøkkenet! Vi må vente i over tre uker på silencio-platene til gulvvarmerørene, så ferdigstilt kjøkken er nok ikke rett rundt hjørnet, men... Ferdig blir det, en vakker dag. :)

En stabel med vegg.

8-bords faspanel. Lekkert, ikke sant?
Så over til valgets kvaler, det store flisevalget. Vi skal ha skifer/naturstein på muren bak vedovnen på kjøkkenet, men det er da så altfor mye å velge mellom!? Noen som har erfaringer med de forskjellige variantene som finnes? Vil gjerne høre både gode og dårlige erfaringer, kanskje valget blir litt enklere... :)Ønsker alle som stikker innom en riktig god tirsdagskveld. I morgen er det allerede onsdag, snart er det helg igjen. Herremin så fort tiden går... God natt alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Kjempfin blogg Annicka. Gøy å følge med på husprosjektet deres. Jeg syns den øverste skifertypen var finest. Finest farge på den. Men det er vell litt smak og behag.

  SvarSlett
 2. Hei Monica! :)
  Er enig i at den øverste fargen er finest, men så liker jeg strukturen i den under så godt... "ska itj værra ænkelt!" ;)

  SvarSlett
 3. Nei enkelt e det ikke! Men tru no det bli fint ått dåkk uansett kæm såkk velge!

  SvarSlett