2. mar. 2011

Vi venter...

To pikebarn!
Alt så bra ut, men må tilbake neste uke for å fullføre undersøkelsen. De to små i  magen var nemlig ikke særlig villige til å ligge i ro lenge nok til at jordmora fikk gjøre seg ferdig. Men det er ikke meg i mot å få sett dem igjen allerede neste uke! :) 
Nå begynner det å gå opp for oss at det er to små babyer på vei... Vi gleder oss sånn til å se dem! Kose og klemme dem, lukte på dem, trøste dem når de gråter...

Ut i fra jordmors beregninger er jeg 19 uker i dag, det gjenstår bare å se om UL neste uke sier det samme, eller om terminen blir justert. Uansett er jeg snart halvgått, og kommer de 2-3 uker før termin slik som tvillinger ofte gjør, er jeg faktisk halvgått i disse dager. 

De vokser fort! 
Vekt ligger nå på ca 250 gram per tvilling, og de er 15 cm lange fra isse til rumpe, 21 cm om de strekker på beina.
Jeg er lykkelig......

2 kommentarer:

  1. Fantastisk!! Gratulerer:-) Nå må du legge ut flere bilder fra huset, vi er kjempespent! Kjøpte et slitent hus for ett par år siden som vi skal pusse opp selv snart. Såvidt begynt å titte på budsjett, men aner ikke hvor jeg skal starte.

    SvarSlett
  2. Heisann! :) Tusen takk! Nå er det kommet noen nye bilder av huset... ;)

    Budsjett er et flott hjelpemiddel å ha, jeg begynte med å hente inn og lete opp priser på alt vi måtte ha av materialer, vegg, tak gulv osv.
    Så satte jeg opp et budsjett på regneark i excel, helt supert, og VELDIG ryddig. Enkelt å redigere etter hvert som ting faller bort eller kommer til. :) Lykke til!

    SvarSlett