17. mai 2011

Blasfemistene

-har jobbet, på selveste nasjonaldagen. Husmannen har svingt med hammer'n, og selv har jeg tilbragt noen timer med symaskinen. Husmannen tar sikte på å begynne med grunnarbeid å støping til helgen, så forhåpentligvis ligger vi godt i rute med påbygg i forhold til fødselstermin. Er forresten 30 fullgåtte uker i dag, 8 uker til igangsettelse, om de ikke finner det for godt å komme før. Tiden flyr!

Håper alle sammen har hatt en fin 17.mai! Jeg satser på å komme sterkere tilbake neste år, uten leieboere i magen. Ser allerede frem til å bruke bunaden, og å nyte en champagnefrokost i godt selskap!

Dagens produksjon ble fire putetrekk, og to dynetrekk til vogndynene.
Selvsikkerheten er snart høy nok til å gyve løs på prosjekt sparkebukser. Bra jeg enda har litt tid på meg... :)3 kommentarer:

  1. Kjempefine! Jeg kjenner igjen blasfemien. Vi holdt på akkurat på samme måte når vi restaurerte huset. Hamret oss gjennom 1. og 17. mai. Mannen var til og med i gang på julaften! Ha en fin siste tid av svangerskapet. (Så gott det går. ;-)

    SvarSlett
  2. man må benytte seg av all den tid man får til rådighet :) skal prøve å senke skuldrene å bare kose meg nå de siste ukene. før jeg vet ordet av det er den store magen borte, da er det for sent ;)

    SvarSlett
  3. vart jo kjæmpefin derre putan din, Annicka ! d der får du t altså!! ;D

    SvarSlett