2. mai 2011

Ting skjer

Nå er det ting på gang her i Marthastua skal jeg si dere. 
Etter en flott by-påskeferie i Drammen med sol og sommertemperatur, var batteriene ladet og vi var klare for å ta fatt på siste innspurt av renovering for en stund, nemlig inngangspartiet. Med en herlig dugnadsgjeng på besøk fra både fjern og nær på lørdag, fikk vi revet hele det gamle inngangspartiet OG all kledning på den samme ytterveggen på bare en dag! Husmannen hadde regnet med å måtte bruke hele helgen pluss noen dager til, så han er i ekstase. Turen går til byggvareleverandøren i ettermiddag for å regne på materialer og å bestille ytterdør og vinduer. Det kommer til å bli så fint!



Vi hadde tenkt å ha vindu i ytterdøra, men det var så vanskelig å finne ei som passet til sprossene vi har på vinduene. Fant noen som var OK, men det hadde ikke blitt HELT bra, så da er det bedre å droppe det.

Valget falt på denne fra Swedor, i sort: 


Husker dere hvordan det så ut bak huset før vi dro på ferie? Vel, nå har hele hagen fått seg en kraftig makeover! Gleder meg til å vise dere senere i dag, skal ta masse bilder ute så fort kameraet er ferdig ladet.
Ha en strålende mai-dag alle sammen!

3 kommentarer:

  1. Så spennende, gleder meg til å se. :)
    Flott dør dere har valgt.
    Ønsker deg en fin kveld. :)

    SvarSlett
  2. Gleder meg til å se :) Spent på hvordan det blir med svart dør!

    Ta gjerne turen innom min blogg for akkurat nå har jeg en liten vårlig giveway gående, min aller første ♥

    Ønsker deg og dine en flott onsdag

    Klem

    SvarSlett
  3. Stilig dør! Gleder meg til å se mer!

    SvarSlett